Guldform

Hej, jag som driver Guldform, heter Christina Boström, jag finns i min ateljé/butik och arbetar med nytillverkning, omarbetning, reparationer, omträdning av collier. Jag jobbar uteslutande med återvunnet guld. Jag formger och tillverkar egna kreationer och är öppna för dina önskemål. Vi kan tillsammans formge ditt smycke så att det blir som du vill ha det.

Jag påbörjade min guldsmedsutbildning i Köpenhamn 1989. Min lärlingstid tillbringade jag hos guldsmederna Karin och Sören i Norrtälje. Efter mitt gesällprov 1993 var jag anställd som guldsmed i Norrtälje.

1997 startade jag egen verksamhet och bedriver den numera från Österbybruk, drygt fyra mil norr om Uppsala.

I bakgrunden i firman finns även min make Peter som tar hand om ekonomi, bokföring samt hjälper till vid kurser och liknande.

Äkta hantverk

Butiken

Jag håller öppet måndagar och tisdagar mellan 12:00-18:00, och efter överenskommelse.

Hos oss går det bra att själv vara med och designa sitt smycke.
Jag arbetar för hand i både guld och silver.

Jag utför även diverse reparationer, gravering, omträdning av pärlcollier. Jag håller även kurser och föredrag. Jag arbetar med konfliktfria diamanter och enbart återvunnen metall.

Hos mig går det också bra att beställa hem silverbestick, lyckopenningen, dopskedar, dopaskar och liknande artiklar. Sortimentet hittar ni på www.gryets.se

I butiken håller jag verkstadspriser.

Jag följer rekommendationerna om tillgänglighet för alla och väljer även därför att be er lämna era hundar utanför butiken.

Presentkort

Hos mig finns möjligheten att handla presentkort. Både för att kunna köpa smycken, men även till våra kurser och festpaket.

Jag erbjuder möjligheten att betala via swish eller bankgiro, så skickar vi presentkortet till dig.